ZOEKEN

Verhuur
Vakantiewoningen
Prestige villa's
Gîtes
Chambres d'hôtes
Last Minutes
Hotels wereldwijd
Vakantieparken
Campings
TGV
Vliegtickets
Reisbijstand &
Annulatieverzekering

Diverse
Nieuwbouw
Juridisch advies
Auto Verhuur
Wie zijn wij
Contact
Partners
Huiseigenaren

Artikelen
Fietsreizen
Beklimming Mt Ventoux
Tour de France - Cols
Mountainbiken 4 d
Les Alpilles - 8 d
Wandelreizen
Provence toppers
Wijnwandelreis 7 d
Anders Reizen
Ezeltrektocht 8 d
Wijnarrangement Bedoin
Canyoning
Rondreis in 2CV - 4 d
Reis met een geit - 9 d
Uitstappen
Markten
Apt
Avignon
Fontaine de Vaucluse
Gordes
Isle sur la Sorgue
Lourmarin

Pernes les Fontaines
Rustrel
Saint Didier
Sault
Séguret
Steden en dorpen
Leuk met kinderen
Toulouranc
Cascades de Sautadet

Snoepmuseum
Ezeltocht daguitstap
Waterpretparken
Aquapark Nyons
Aqualand Cap d'Agde
Bouscarasse Uzès
Watersport
Kayakken
Avontuur - Actief
Klimparcours
Natuur
De kale berg  
Okergroeves Roussillon
Dentelles de Montmirail
Colorado Provençal
Fietsen
Mont Ventoux
Fietsverhuur
Fietsroutes
Vliegen
Rondvluchten
Zweefvliegen
Parapente
Ballonvaart
Evenementen
Festival van Avignon
De Choralies
Monumenten
Palais des Papes
Pont Saint Bénézet
Amfitheaters
Orange
Vaison la Romaine
Musea
Haribo
Wijnen
Wijn
Châteauneuf de Pape

 

 

 

 

Beleef het vanuit de lucht !!!

Vakantie Provence

e-mail
Rondvlucht met motorvliegtuig in de Vaucluse

Beleef de Provence vanuit een Vliegtuig ! Nederlandstalige piloten 

Er kunnen rondvluchten gemaakt worden vanaf vliegveld Carpentras met één motorige vliegtuigen van het type Robin 400. Deze vliegtuigen kunnen maximaal 4 personen meenemen dus er kunnen maximaal 3 passagiers mee. Dit is echter afhankelijk van het totaal gewicht der passagiers . Prijzen gelden voor de huur van het vliegtuig ( piloot is gratis! )  en niet per persoon.

Afspraken zjn afhankelijk van beschikbaarheid van vlieg materieel (door de weeks meestal geen probleem)  en het weer. Boekingen kunnen veelal op korte termijn (dagen) gemaakt worden. Men kan tijdens de vlucht altijd de duur, bestemming of route wijzigen. Hoogtes waarop gevlogen wordt zijn binnen enige grenzen vrij en kunnen dus naar wens worden aangepast voor foto werk of spectaculair (hoog) uitzicht. Hieronder staan een paar suggesties voor mooie vluchten in deze omgeving, zoals:

1. Rondje Comtat Venaissin
Duur ½ uur, kosten +/-70 euro.
Opstijgen en landen op Carpentras airport, route over carpentras langs de Dentelles en de zuidhelling van Mont Ventoux, over Bedoin vervolgens over de Montange de Vaucluse en de Gorges de Nesque, St Didier.

2. Rondje Mont Ventoux
Duur 45 min, Kosten +/- 105 euro
Opstijgen en landen op Carpentras airport, route over carpentras en tussen Dentelles en Mont Ventoux door naar Malaucene, dan noord van Mont Ventoux over de heuvels van de Drome (we zien dan de piek van De Ventoux op vleugel hoogte) naar Sault. Vervolgens dalen we naar de gorges de Nesque en vliegen we over de Montagnes de Vaucluse weer terug.

3. Montelimar
duur 1 uur, kosten +/- 140 euro
Vanaf Carpentras via dentelles, Malaucene, Vaison la Romaine naar de Rhone en landen op de Montelimar grasstrip. Hier kunnen we koffie drinken, lunchen of het air museum bekijken. Terug via Valreas en Lac du Paty naar Carpentras. Kan ook gecombineerd worden met 2. maar duurt dan +/- 15 min langer.

4. Gap
duur 1 1/2 uur, kosten 180 euro.
Via Sault en Sisteron vliegen we langs de Durance naar Gap/Tallard airport aan de voet van de Alpen. Een spectaculair uitzicht op de alpen is standaard. Op Gap kan geluncht worden in het restaurant met uitzicht op de baan. De terug vlucht kan zowel via noord als zuid van Mont ventoux gedaan worden en natuurlijk kan ook een combinatie met 3 of 4 gemaakt worden.


In principe kunnen alle vluchten (en bestemmingen) naar wens worden uitgevoerd tegen een uur tarief van 135 echter altijd afhankelijk van weers omstandigheden. We vliegen alleen als het zicht goed is want het gaat om het uitzicht tenslotte. Men kan denken aan plaatsen als Alès, Nimes, Montpellier (en de Camarque) , , de pont du Gard,  Beziers, Millau en haar fameuze brug, Cannes, Apt,  etc etc.
Vliegen in deze toestellen is altijd veilig, rustig en geeft een onvergelijkbare kijk op de mooie provence. Uw piloot heeft meer dan 4 jaar ervaring.
Mocht men om een of andere reden tijdens vlucht verzoeken om deze te onderbreken dan zal daar altijd en onmiddelijk gehoor aan worden gegeven. Boekingen kunnen gewoonlijk op korte termijn gemaakt worden

Voor inlichtingen en reserveringen :
Bart Cattoir

info@vakantie-provence.be