Het gloednieuwe waterpretpark Wave Island in Monteux geopend in 2016 heeft alvast de grootste waterglijbaan van Europa !

Wave Island is het eerste thematische waterpark in Frankrijk. Kom gezellig met het gezin of met vrienden en beleef onvergetelijke momenten. Er zijn 15 waterattracties, waarvan enkele spectaculair zijn, maar ook een aantal ruimtes speciaal voor kleine kinderen. Sensatie en een goed humeur gegarandeerd!

Het waterpark is gelegen op een terrein van 4,7 hectare. Het is het enige volledig ecologisch verantwoorde park. Het ligt op 17 km van Avignon en is direct bereikbaar vanaf de stations van Avignon en Carpentras. Vanaf de afrit Avignon Nord op de autosnelweg rijdt u direct naar het park.

Het park is uniek en beschikt over de grootste langzame rivier van Europa en de grootste surfsimulator ter wereld.
Bezoekers worden ontvangen door mascottes en kunnen genieten van verschillende activiteiten:

- Een complex met nieuwe wildwaterglijbanen
- Familieattracties voor jong en oud
- Een avonturenrivier voor mindervaliden
- Speelplaatsen speciaal voor kinderen van alle leeftijden

Er zijn uiteraard ook eetgelegenheden (bediening aan tafel voor 250 plaatsen, in het restaurant met 250 plaatsen en bij mobiele verkooppunten)

Andere services
- De wave club, waarvan de entree losstaat van het park. Hier worden surflessen gegeven (Van april tot oktober) diners onder het genot van een theaterstuk en er is een panoramisch restaurant. Het hele jaar door geopend.
- Nieuwe premium services: niet meer in de rij hoeven staan, privéplekken…

Adres

Wave Island Monteux
800 allée de Beaulieu
84170 Monteux


 

Blijf op de hoogte

Ontvang promoties en nieuwe woningen in ons aanbod.