Stap in de wereld van opwindende snelheid en gezellig samenzijn bij Monteux Karting, waar adrenaline en plezier hand in hand gaan. Onze faciliteit staat open voor privéverhuur van maart tot 31 december, reserveren is VERPLICHT! Zorg ervoor dat je jouw plekje veiligstelt , het zou zonde zijn als je de sensatie mist omdat je niet hebt gereserveerd.

Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet in de
wereld van karting of een doorgewinterde coureur bent, bij Monteux Karting kun
je genieten van de ultieme adrenalinekick. 
Vanaf de leeftijd van 6 of 7 jaar, vooral met een lengte van minimaal 1,30 m, kun je je eigen leeftijdsgebonden materiaal besturen en de sensatie van snelheid ervaren. Voor de kleintjes hebben we zelfs tweezitskarts, waarmee peuters vanaf 4 jaar kunnen meerijden. Ook bieden we speciaal uitgeruste karts voor mensen met beperkte mobiliteit, waarbij het gaspedaal en de rem op het stuur zijn geplaatst, zodat iedereen de controle kan nemen.

Een ervaren team van professionals staat klaar om je te begeleiden en voorziet je van alle veiligheidsinstructies die je nodig hebt. Of je nu alleen komt of met vrienden, na de opwindende rit kun je ontspannen in de lounges van ons Clubhuis of op het terras. Hier kun je genieten van heerlijk ijs, smakelijke snoepjes en warme of koude dranken, afhankelijk van het seizoen. 
Chemin de la Grange Neuve
84170 Monteux
France
https://www.kartingdemonteux.fr/ 


Blijf op de hoogte

Ontvang promoties en nieuwe woningen in ons aanbod.